Om oss

Välkommen till Hantverkstan i Ekshärad!

I en bygd i norra Värmland där finurlighet, tradition och glädje är en del av vardagen har vi mycket att bjuda på inom både bruks- och konsthantverk. I första hand erbjuder vi keramik, läder, trä och textilhantverk. Men det smyger även med lite ovanligare saker.

Bakgrund

Företaget startades 2012 med huvudinriktning att ta över Samhalls produktion av mjukisleksaker, madrasser och kuddar till förskolor.
Lokalen, som vi fortfarande befinner oss i, hade stora potential till en fantastisk butik med stora skyltfönster och bra planlösning. Så med kombination av eget och andras hantverk startade vi med försäljning i butik och erbjöd våra kunder tjänsten reparationssömnad.
2014 började vi även med försäljning av tyg, garner och dess tillbehör.

Sedan dess har reparation och tillverkning varit, och är fortfarande, under ständig utveckling och det är med nyfikenhet vi jobbar oss framåt!
Vi är stolta över det vi kan och det vi gör, vilket vi vill ska nå ut till fler. Därför satsar vi nu på att komma igång på nätet via denna hemsida men också sociala medier.

Vi hoppas att du gillar din upplevelse här på webben, i butiken och på facebook. Hör gärna av dig om det är något som du saknar eller undrar över!

Varma hälsningar från Pia med personal!